Registratie

Om straks jullie eigen app in de AppStore en PlayStore te zetten hebben we wat gegevens nodig.

Heeft u vragen over de registratie? Bekijk de veelgestelde vragen over Registratie.

Icoon eerste stap
Icoon tweede stap
Icoon derde stap
Icoon vierde stap
Icoon klaar

Stap 1

Algemene informatie

Communiceren gaat het makkelijkst als we elkaars juiste contactgegevens hebben, gekoppeld aan de juiste gemeente of organisatie. Daarom vragen we wat gegevens van degene die met ons aan de slag gaat om de kerkapp te realiseren.

Uw contactgegevens worden uiteraard alleen gebruikt voor de app-doeleinden. De inschatting van het aantal gebruikers zijn de geregistreerde gebruikers, niet de leden.

Selecteer aantal leden
Vul juist gegevens in

Stap 2

Gegevens van de tekenbevoegde

Er is altijd iemand bevoegd om namens de kerk een contract te tekenen. Geef de gegevens van deze persoon door zodat wij de juiste accounts kunnen aanmaken. Eenmalig zal hij of zij door Apple gebeld worden voor verificatie. Verder maken we met de contactpersoon de accounts aan, maar hebben van deze persoon de gegevens nodig.  Ook hebben we een bewijs van inschrijving van de kerk nodig. Bijvoorbeeld een uittreksel van de Kamer van Koophandel.

Vul juiste gegevens in
icoon weergave voor Kopie ID/ Paspoort

Stap 3

De IBAN van uw kerk

Giften worden direct van de rekening van de gebruiker naar de bankrekening van uw kerk overgemaakt. Om dit mogelijk te maken hebben wij een bankafschrift nodig met daarop zichtbaar de IBAN en tenaamstelling van de rekening waar het geld naar overgeschreven mag worden.

Wat hebben we van u nodig:

Iban nummer en tennaamstelling

Stap 4

Verklaring voor de Payment Service Provider

Om te voldoen aan de wet- en regelgeving rondom Financieel Toezicht dienen wij voor onze Payment Service Provider een verklaring aan te leveren, getekend door iemand die daarvoor bevoegd is binnen de gemeente of organisatie. Een onderdeel van deze wet is de zogenoemde KYC (Know Your Customer). Het is daarom van belang dat deze verklaring voorzien wordt van de kopie ID's van degene die tekent/tekenen.

Wat hebben we van u nodig:

Naam kerk en kvk nummer tbv kerkapp
ID van de ondertekenaar

Gefeliciteerd! U heeft alle stappen van de eerste fase doorlopen.

Met het afronden van alle hiervoor genoemde stappen hebben wij alles op de app voor u te bouwen en in de Apple app en Google Play store te zetten. Dit werk nemen wij voor onze rekening en hoeven jullie geen zorgen om te maken.

Maar een app in de appstores hebben, betekent nog niet dat hij uw gemeente maximaal gaat helpen. Lees hier onder hoe de app wel gaat bijdragen aan het vormen en onderhouden van de gemeenschap.

Hoe zorgt u ervoor dat uw app succesvol ingezet wordt?

Van het inrichten van de app, tot aan tips over app beheer en hoe ud e app goed in de gemeente introducteert, we helpen u hier graag bij.

Lees onze succesgids
Share by: